Меню Затваряне

Promedica24

5/5 - (26 votes)

РАБОТА ЗА БОЛНОГЛЕДАЧИ В ГЕРМАНИЯ. СПЕЧЕЛЕТЕ ДО 1300 ЕВРО ЗА МЕСЕЦ!

Promedica24 e се отличавасе с опит, гъвкавост, професионализъм и огромна отзивчивост към нуждите на нашите клиенти. Всеки човек е изключителен, затова към всекиго се подхожда индивидуално, но с еднаква грижа.


Мисия на фирмата
Като лидер на пазара на услуги за домашни грижи в Европа, Promedica24 предлагам професионална и достъпна алтернатива на старческите домове.

Promedica24 предоставя грижи от най-високо ниво, затова полагаме усилия да набираме най-подходящия персонал и постоянно да усъвършенстваме квалификациите му.

УСЛУГИ:

  • Безопасност и комфорт на живот в собствения им дом-
  • Грижа на квалифициран болногледач
  • Минимум формалности и бързо организиране на грижите
  • Гарантираме удовлетвореност от сътрудничеството с нас – 94% удовлетворени клиенти!


Сертификати:

Сертификат за вписване на субекта в регистъра на агенциите за заетост свидетелства за това, че водената от нас дейност е легална.


Сертификат за качество ISO 9001:2015 е свидетелство за високото качество на прилаганите в организацията процедури в областта на набора на кандидати за работа като болногледачи на възрастни хора и предлаганите в тази област услуги. ISO 9001:2008 акцентира върху разбирането и удовлетворяването на нуждите на клиента в дадената организация.


Сертификатът за екологично осъзнат предприемач ни бе признат за нашата ангажираност в областта на защитата на околната среда и за активната ни подкрепа за екологични мероприятия. Този сертификат е отличие за фирми, които се ангажират за защита на околната среда. В Promedica24 ние се чувстваме отговорни за околната среда!


Сертификатът „Фирма, достойна за препоръчване”, признат от Бюрото за икономическа промоция и сертификация в Познан, съгласуван с Познанското висше бизнес училище и Великополския съюз на работодателите LEWIATAN.