Меню Затваряне

Работа като маникюристка в Англия

Оцени post

Работа като маникюристка в Англия

Търсят се маникюристи в Англия с опит и професионални качества. Желателно е кандидатките да са жени и да владеят английски език поне на разговорно ниво. Маникюристките с комуникативни умения и творческо отношение към ратотата са с предимство.

  • Почистване и полиране на нокти;
  • Оформяне; Лакиране; Поставяне на ноктопластика (изкуствени нокти);
  • Поддържане на изкуствени нокти;
  • Удължаване на нокти;
  • Рисуване и декориране на нокти с лакове, бои и др.

Описание на обявата

> Топ обява / Без комисионни / ★★★★

✪ Позиция: Работа като маникюристка
⚑ Месторабота: Великобритания
ℹ Тип заетост: Пълен работен ден
❖ Заплащане: Твърдо възнаграждение / Бонуси при допълнителни заработки

Консултацията на клиентите и даването на съвети също са част от работата. Спазването на правилата за здраве и безопасност също е много съществен аспект, който не трябва да се пренебрегва. Трябва да се следва стриктна хигиена, за да се избегне дискомфорт или заболяване по кожата и ноктите на клиентите

Маникюристите работят около 37 часа седмично, понякога до късно вечер и дори през почивните дни. Най-често работят в салоните за красота или сами. Възможна е и работа като самонает маникюрист, в такъв случай може да се работи у дома или на място в дома на клиента.

За да бъдете маникюрист, трябва да притежавате следните умения и качества:

Тактичност и дискретност;

Творческо мислене;

Търпение;

Методичност и организираност;

Познания за процедурите и правилата за здраве и безопасност;

Интерес към модата и поддържане на актуални знания.

Ако отговаряте на горепосочените изисквания и искате да работите като маникюрист, можете да потърсите работа веднага, защото не ви трябват никакви специални квалификации. Имайте предвид, че работодателите могат да изискват от вас известен опит по професията, а в по-големите салони и квалификация.

Годишното заплащане на маникюристите може да бъде между 10,000 и 15,000 паунда. Опитните самонаети маникюристи могат да печелят до 25,000 паунда на година.

Възможности за работа като маникюрист се предлагат най-вече в салоните за красота, спа центрове, здравни клубове и др. Ако нямате желание да работите за работодател, можете да започнете работа като самонаети, като имате възможност да отворите и собствен салон за красота, ако бизнесът ви бъде успешен. Мобилните услуги също са търсени, защото много от хората на Острова са заети и предпочитат услугите да им се доставят на място у дома.

Да ти потърсим ли подходяща работа?

Подай твоята онлайн заявка и ние ще напраивм всичко възможно да намерим желаната от теб позиция.


Още обяви:

Работа в Англия в склад за дрехи
Набират се складови работници за работа в склад за дрехи в Англия. Обявате е насочена към мъже и жени с добро комуникативно ниво на английски език.
Подай запитване сега >>>

Работа в Англия в кухня
Набират се работници Мъже / Жени за работа в ресторанти и заведения в Обединеното Кралство. Опитът в тази сфера е препоръчителен, но не и ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН.
Кандидатствай още сега >>>

Работа в Англия за детегледачки
Търсят се детегледачки за работа в Обединеното Кралство. Предложението е предназначено за жени. Владеенето на английски език и опитът с деца са препоръчителни, а не задължителни.
Кандидатствай още сега >>>