Меню Затваряне

Работа за програмисти от вкъщи

Оцени post

В тази публикация ще отговоря на въпроса как да намерите работа за програмост от вкъщи и предимста и недостатъци.
Има няколко начина да отговорите на този въпрос, така че ще разгледам всеки аспекти.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА КАТО ПРОГРАМИСТ ОТ ВКЪЩИ

Има плюсове и минуси на този вид договореност. От плюс, вие сте свободни да обикаляте земното кълбо, стига да свършите работата си. В някои случаи трябва да се придържате към определено работно време. В други случаи работата ви ще бъде напълно асинхронна. И в двата случая трябва да имате някаква дисциплина, за да успеете.

От страна на минусите ще имате малък личен контакт с колегите си. В модерна епоха, пълна с опции за комуникация, не е въпрос на комуникация на работата. Това, което наистина се свежда, е връзката с другите, което прави екипа наистина ефективен.

Задайте графика си


Другото значително предимство на работата от дома е, че можете да зададете свой собствен график. Можете да работите, когато сте най-ефективните. Някои хора работят по-добре сутрин. Други са по-ефективни през нощта. Работейки в офис, вие сте заключени да работите от девет до пет, независимо какво.

Обичам да си правя почивка два пъти седмично през деня и да играя баскетбол и понеже си поставям собствен график, мога да го направя. Също така понякога работя от кафене или плаж (или кафене на плажа), което е приятна промяна на пейзажа. Можете ли да си представите колко по-добре работи от кафене с изглед към плажа, а не в офис, пълен с флуоресцентни светлини?


ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

  • Можете ли да работите от вкъщи като програмист?
  • Трудно ли е да си намеря работа като програмист?
  • Могат ли програмистите да работят отвсякъде?
  • Какви работни места мога да получа като компютърен програмист?
  • Трудно ли е да намерите работа по програмиране?
  • Можете ли да се наемете като програмист без диплома?