Меню Затваряне

Работа за детски учители в Мюнхен

Mary Penny, principal, St. Elizabeth Catholic School, Rockville, MD.

Набират се педагози и хора със стаж на детски учители за работа в Мюнхен (Германия). Офертите са свързани с работа в детски градини, различни детски заведения и начални училища, за частни уроци.

Сфера на дейност:

Детски учители

Работен опит:

Предишен професионален опит като детски учител в детски градини, начални, средни училища.

Референции и препоръки, документи доказващи стаж в учителството.

Документи доказващо подходящо образование за тази работа

Педагогически качества, подход към деца в различни възрасти, богата обща култура и добри умения в специализираните учебни дисциплини за деца.

Локация:

Мюнхен (Германия).

Изисквания:

Владеене на говорим и писмен немски език, свързан с преподаването. Изисква се удостоверение за езика, на който ще се преподава.

Опит в преподаването е с предимство. Учители без голям стаж имат възможност за практика и допълнително обучение за започване на работа.

Свободни позиции:

Жени и мъже с опит в преподаването.

Възнаграждение: 

Предварително разбиране за възнаграждението и подписване на трудов договор с ясни параметри, осигуровки и всички други законови изисквания.

Настаняване:

Осигуряване на жилище по възможност близко до работното място.

Ангажименти на работодателя:

Спазва всички точки по договора като работодател. Оказва необходимата логистична помощ на наетите учители. Лоялно отношение и разбиране.

Кандидатстване:

Бързо и лесно онлайн кандидатстване, с бързо одобрение след разглеждане на подадената документация. Няма скрити такси и допълнителни изисквания от посочените при заявлението.

🕘 Срок на обявата: Постоянна

🔔 Одобрение: Само след щателно преглеждане на документите и одобрение от работодателя, следва свързване с избраните кандидати.

🌟 Сигурност: Личните ви данни ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно Закона за защита на личните данни в Република България.

🎯 Търсите работа: Тук сте на подходящото място, защото можете да изберете най-доброто за Вас от много оферти в различни области.

Каква работа търсиш?

Освен тази оферта предлагаме още съдържателни обяви за работа за мъже и жени търсещо изява на трудовия пазар.