Меню Затваряне

Работа в Германия

4.9/5 - (14 votes)

Търсите обяви за сезонна или постоянна работа в Германия за българи! Има не малко фирми посредници за работа в Германия, но как да сте сигурни, че се обръчате към коректна агенция за работа.

ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ

РАБОТА В ГЕРМАНИЯ В СТРОИТЕЛСТВОТО
Спешно набира монтаж на скелета, кофражисти, , машинна мазилка, зидари, измазване, фаянс, арматуристи , покриви и др . Тип на офертата целогодишна.
 Спешна позиция
 Германия
РАБОТА В ПАКЕТАЖЕН ЦЕХ В ГЕРМАНИЯ
Фирма търси служители за работа в производствен цех. Заминава до две седмици при одобрение от работодателя. Прекрасни условия
 Бързо заминаване
 Германия
РАБОТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО / РАБОТА НА ПОЛЕТО
Агенция търсят хора за работа в земеделието и селското стопанство в Германия и Европа.
 Сезонна работа
 Германия
РАБОТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
Търсият се медицински работници за работа в Германия. Общо практикуващи лекати, медицински сестри и др. .
 Топ предложение
 Германия

Как да си намеря работа в Германия

Как да си намеря работа е едни от най-често задаваните въпроси. Вариантите са много от това да обикаляте агенциите за подбор на персонал, да търсите обяви интернет до това директно да се опитате да се свържете с подходящи работодатели в Германия. Наша платформа обединява всички доказани и лицензирани фирми за работа в Германия с цел да облекчи вашето търсене за работа.

Документи за работа в Германия

Има документи, който освен, че са важни и силно ви препоръчваме да ги вземете със себе си при заминаване за работа в Германия, като Европейска здравноосигурителна карта, удостоверение на осигурителен стаж, преведена диплома за завършено образование на немски език, лична карта с валидност минимум 6 месеца и други при нужда от работодателя.

Работа в Германия мнения

Нашата препоръка е винаги, когато взимате важно решение да проверите различни мнение за да сверите максимално добре информацията и да повишите вероятността за взимате на правилно решение.

В какви сфери може да се реализирате в Германия

Реализирането и сферата до голяма степен зависи от вас, от това какво сте завършили и в какво имате трудов опит. Едни от най-популярните сфери да дейност е Германия са:

  • Работа на общопрактикуващи лекари
  • Работа в селското стопанство
  • Специализирани строителни дейности
  • Хотелиерство, ресторантьорство и туризъм
  • Дейности по почистване на офиси и домове
  • Работа в транспорта
  • Други професионални сфери да дейност.